Integrera iCore med Vendre

Bygg integrationer på nolltid!

Detta är iCore

iCore - experter på affärsintegration.

I mer än 20 år har vårt uppdrag varit att hjälpa företag att hantera en allt större mängd data. På iCore har vi utvecklat lösningar för applikationsintegrering för företag och organisationer i nästan alla branscher. Vi gör detta genom att erbjuda strategiska lösningar för affärsintegration baserat på vår B2B-integrationsplattform och expertis.

Installera - Så funkar iCore med Vendre

iCores acceleratorer inkluderar branschstandarder, praxis och paketerade anslutningar/processer för ett stort antal ledande applikationer.
Anslut snabbt med förbyggda acceleratorer/connectorer för kritiska företagsapplikationer, databaser, protokoll och standarder.

iCore Accelerator för Vendre hjälper dig att ansluta alla system som är involverade i din e-handelsprocess (t.ex. ERP, CRM, kampanjhantering, extern PIM och Point of Sales-system) i en enda standardiserad lösning till ett fast månadspris och implementeringskostnad. Vendres e-handelsplattform erbjuder förpackad funktionalitet som möjliggör en snabb uppstart och implementering. Den stöder till exempel inloggning med unika priser som synkroniseras med affärssystemet.

iCore Accelerator för Vendre kan enkelt ställas in och konfigureras för att automatisera datautbyte, inklusive:
 Beställningar och orderbekräftelser
 Leveransdata och lagerstatus
 Inloggningsdata
 Kundanpassade priser
 Kundanpassade produktsortiment
 Multipla leveransadresser

Alla iCore-acceleratorer innehåller inbyggd funktionalitet för datatransformering, processautomatisering, övervakning och larm.

Fördelar - Varför iCore?

Processautomatisering och optimering
Alltid på - 100% automatiserad lösning - inget manuellt arbete i kärnprocesserna. Den totala ägandekostnaden minskar med mer än 25%.

Synlighet och kontroll
Få en fullständig översikt över dina processer, öka affärsinformation och förutsäg problem innan de uppstår.

Väx med tiden - Standardisera din leveranskedja
Lägg enkelt till eller ta bort applikationer och affärspartners. Bli mer flexibel och skapa grunden för kontinuerlig förändring. Skapa synergier med andra marknadsaktörer.

Frågor- Vart vänder jag mig?

Har du frågor eller funderingar kring integrationen med iCore så når du iCore via länken nedan.

Ni kan även kontakta Tomas Zorjan på: tomas.zorjan@icore.se

Kontakta iCore