• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Begränsningar av integrationen till Specter

Nedan finns listade de saker som integrationen inte tar hand om som ibland kan uppkomma som frågor

• Föra över prislistor på kunder

Specter & Vendre har båda stöd för prislistor som appliceras för kunder på olika produkter. Detta är en funktion Vendre har som plan att bygga ut men tidsplanen för detta är inte fastställd. Är detta viktigt för dig så kontakta oss för att diskutera en gemensam lösning.

• Föra över leverantörer

Vendre & Specter har båda stöd för att ange leverantörer på produkterna. Tyvärr kan vi dock inte synka detta mellan våra system eftersom att vi vid skrivande stund inte kan radera leverantörer från en produkt genom Specters API. När denna funktion lanseras i Specters API finns möjlighet att bygga ut en sådan lösning.

• Hämta orderhistorik & kvitton från Specter

Orderhistorik hämtas inte från Specter. Vendre skickar order till Specter. Vendre kan inte heller uppdatera order hos Specter på grund av API begränsningar hos Specter vid skrivande stund.

• Variantartiklar

Om du har produkter med varianter i Specter så rekommenderas att du exporterar produkterna till Vendre och gör själva variantkopplingarna hos oss. Detta går att göra via Excel i Vendre för att underlätta ditt arbete.
    • Artikelnummer

Observera att Specter inte kan hantera artikelnummer med å, ä, ö eller mellanslag.

Om en artikel exporteras dit med mellanslag i artikelnumret kommer Specter att skapa en ny artikel där de ersätter mellanrummet med ett streck och sen skickar tillbaka artikeln till Vendre som en ny artikel. Detta är en konsekvens av hur Specter hanterar artikelnummer jämfört med Vendre.

Innan du startar en integration är det därför viktigt att du tar ut hela ditt sortiment i excel och ser till att det inte finns några artikelnummer med mellanslag i.