• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Recaptcha

50090000

Skydda dina formulär från spam-botar och oönskad trafik med reCAPTCHA.   För att få till detta i din butik behöver du begära in nycklar och skicka till Vendre.  Nedan är en instruktion om hur du ska gå till väga.

Vad ska jag som kund göra?

1. Registrera nycklar

Besök Googles portal för reCAPTCHA

Logga sedan in med ett konto kopplat till Google och klicka på v3 Admin Console.

Välj sedan: reCAPTCHA version 2 (OBS att Vendre endast stödjer V2) enligt bilden nedan och lägg till den domän du vill lägga din reCAPTCHA på.

Fullfölj sedan registreringen.

När du fullföljt registreringen kommer du att bli tilldelad nycklar av Google.   Följande nycklar behövs hos Vendre

• reCAPTCHA site key
    • reCAPTCHA secret key

2. Klista in nycklarna i Vendres administration

Gå till Appar & Integration > Spamskydd och fyll i

• reCAPTCHA site key
    • reCAPTCHA secret key

Efter att detta steg är slut måste du kontakta Vendre för att fullfölja integrationen.

Hur kommer jag vidare?

Är du i ett aktivt projekt och vill installera reCAPTCHA?  Vänd dig då till din projektledare så hjälper denne dig vidare.

Är du en befintlig kund och vill installera reCAPTCHA? Vänd dig till support@vendre.se