• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Syna

Konvertera mer genom att låta dina kunder inte längre behöva fylla i alla sina personuppgifter för att göra klart sitt köp

Artikelnummer: 22112008

Detta är Syna

Syna är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag och har alltid dagsfärsk information om Sveriges medborgare och deras personuppgifter. Genom Syna är det möjligt att få tag på alla öppna personuppgifter direkt genom att bara ange personnummer. Detta sker genom en integration av Syna till Vendre.

Så fungerar Syna med Vendre

I Vendre kan du använda Syna för att hjälpa dina användare hämta sin information direkt. Din kund ser inte alla de fält som ska fyllas i, utan ser istället fältet "Personnummer" och knappen "Hämta". När kunden fyller i sitt personnummer och klickar hämta så kommer alla personuppgifter som behövs att hämtas automatiskt, och kunden ser dessa och kan ändra om den vill.

Då använder du Syna

Betalning
    Denna funktion har de senaste versionerna av Klarna, Svea och NETS checkouts och fungerar på ett liknande sätt. Då du vill ha en lika smidig lösning för personer som vill betala med exempelvis Swish eller faktura så kan du helt enkelt arbeta med Syna.

Registrering
    Om du vill att besökare ska kunna registrera sig i din butik fungerar Syna perfekt. Låt personen skriva in sitt personnummer och ta del av alla de övriga personuppgifterna direkt.

Så fungerar Syna (film från vår kund Harmoniq.se)

Så kommer du igång

1. Syna är en av våra fantastiska partners och du behöver ett konto hos dem för att använda tjänsten. Du skapar ett konto genom att maila till support@syna.seI mailet skriver du att du är kund till Vendre så kommer de hjälpa dig med ditt konto.

Obs! Du måste vara en API-användare hos Syna.

2. Registrering hos Syna av IP-nummer som ska hämta informationen. Detta är som standard din butik IP-adress.

3. När du blivit kund hos Syna meddelar du Vendres support så implementerar vi funktionen.

Kostnad

Syna har en rörlig kostnad per hämtning av personuppgifter, men kan också vara fast per månad. För exakta priser ber vi er kontakta dem via mailadressen ovan för att ta reda på priser. Nämn även vid prisförfrågan att du är kund hos Vendre. För Vendre finner du alla våra kostnader i vårt specifikationsschema

Hur lägger jag in funktionen i min butik hos Vendre?

När Syna är implementerat finner du funktionen i Admin > Insticksmoduler > Syna. Här kan du exempelvis testa funktionen genom att skriva i ditt kundnummer, användarnamn och sedan ett personnummer du vill testa.

För att lägga in funktionen så går du sedan till Inställningar som du finner uppe till höger.

Här finner du fyra olika fält och ska ställas in enligt följande när du aktiverar funktionen:

Syna användarnamn: Ange ditt användarnamn som du skapat hos Syna
    Använda Syna för adresshämtning: Ange "true" med små bokstäver
    Syna kundnummer: Ange det kundnummer du fått från Syna, 7 siffror
    Använd testläge för adresshämtning genom Syna: Ange "false" med små bokstäver

Spara och du är klar!

Syna med Vendre - Öka din konverteringsgrad

Frågor och svar