Faktura med e-legitimation

Ta betalt med faktura och identifiera kunden först med bankid så att du vet vilken kund som köper

Så fungerar det

När "Faktura med e-legitimation" är aktiverat så ser du det alternativet under Betalmetod i kassan. Då kan du välja det och få en faktura som du kan betala med hjälpa av e-legitimation.

När du klickar på Skicka order så kommer du vidare till den här sidan och kan välja hur du vill identifiera dig:

Installation

Användaruppgifter till test-miljön:

Companyname: vendre
Nyckel: DdbGItTRgUFo5D1oKlfszw==

För att installera Faktura med e-legitimation så går du in i administrationen, klickar på Inställningar och sen Betalsätt.

På en av raderna hittar du Faktura med e-legitimation:

Klicka på ändra.

Under Allmänt så hittar du de flesta inställningarna:

Slå på "Aktivera betalmodulen" för att göra den aktiv och visa den för kunder i kassan.

I fältet "Nyckel" skriver du in den kod du har fått till tjänsten.

Slå på "Aktivera testläge" om du vill köra mot testmiljö, eller slå av om du vill köra mot den skarpa miljön.

Under Avancerade inställningar:

Här hittar du fältet Companyname. Skriv in det användarnamn du har fått för tjänsten.

Klicka sedan Spara så är det klart att börja använda.