• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Obs! Vendres direktkoppling mot Swish upphörde att fungera den 15 januari 2024 för att istället ersättas av den integrerade Swishkopplingen i betalleverantörernas checkoutlösningar. Läs mer om de betalningssätten under respektive supportsida.

Swish & Vendre

Låt kunderna betala med ett swish direkt i kassan genom att erbjuda swish som betalsätt.

Integrationen till Swish har utvecklats i samarbete med en av våra kunder inom B2C som ser ett allt större intresse för Swish som betalmetod, inte minst från de kunder som handlar i mobilen.

Allt som krävs är en integration av din butik vilket tar drygt en vecka att genomföra. Kontakta oss för mer information och priser.

Det unika med Vendres integration är att din administration minimeras genom att betalningen stäms av automatiskt och att din kund direkt i kassan ser att de ska öppna Swish-appen för att genomföra betalningen. Från och med nu slipper du alltså ordrar där kunden glömmer att swisha sin betalning.

För mer information och implementation i din butik, kontakta supporten 📬

Installationsguide steg för steg

Innan du påbörjar detta måste tjänsten för Swish vara beställd av Vendre. Därefter ska du ha fått en certifikatsförfrågan (CSR) från Vendre som du senare ska klistra in hos Swish.

1. Skaffa Swishavtal med en bankLogga in med personnumret som skaffade avtalet här: https://portal.swish.nu/company/login?redirectPath=%2Fcompany%2Fcertificates

2. Lägg in Swishavtalsnumret i deras inställningar

3. Klicka på fliken ”New Certificate”

4. Klistra in det certifikat som du fått av Vendre
      • Välj formatet PEM
      • Klicka på Generate

5. Ett nytt certifikat har nu skapats. Kopiera den texten och spara till en fil och skickar till support@vendre.se och märker med Swishinstallation.
      • Skicka även med ert SWISH-nummer som börjar på 123

6. Invänta svar från Vendre för att göra ett testköp

Viktigt, Förnyelse av certifikat ❗️

Tänk på att ditt certifikat måste förnyas vartannat år. Vendre kommer att sätta som rutin att göra detta varje år för att det inte ska kunna bli driftstopp i tjänsten.

Vi kommer att genomföra förnyelse av certifikat varje år i januari. Då kommer vi att kontrollera med alla kunder som använder Swish om de önskar förnya sitt certifikat. Förnyelsen tar två timmar för oss att genomföra som debiteras normal timtaxa.