• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Hämta filer från affärssystem
    Hämta ex. ordererkännande eller underlag för faktura i PDF / txt

Vendre Pull API för filer

Vendres e-handelssystem är utrustat med ett så kallat Pull API som kan hämta filer extern host med autentisering som inte exponeras för slutanvändaren.

Så funkar det

När en extern fil behövs från ex. affärssystemet görs ett anrop från Store-front som via Vendre görs en autentisering innan anropet skickas till ERP / host. Svaret läggs bakom en tillfällig URL och rätt headers skickas till webbläsaren för att ex. en PDF ska kunna visas direkt av användaren.

Filerna lagras aldrig hos Vendre. De hämtas live, presenteras för användaren som antingen kan visa dem eller ladda ner filen.

Skapa en request för filer

1. Boka genomgång med representant från Vendre för att få tillgång till funktionen
    2. Gå till Integration > Pull API
    3. Välj Fetch File
    4. Klicka på Spara
    5. Ange uppgifter för att konfigurera anropet
    6. Klicka på Spara
    7. Genomför test av anropet i admin innan du implementerar i butiken