Vendres API

Bygg dina egna funktioner på din server och jobba mot Vendres Json (REST) API.

Nedan kan du se alla anrop. Skapa en testbutik på vendre.se för att testa själv. Berätta att du vill testa API:et så sätter vi upp det till dig i din butik.

Ditt första anrop

Tänkt på att unika texter hjälper dig att ranka högre på sökmotorerna. Det är en chans för dig att beskriva dina produkter och tjänster.

Ett tips är att fundera på vad dina kunder vill veta och vilken information som har ett värde för dem. Fundera över vem som läser samt vad syftet med texten är.

curl -X PUT -H 'X-Authorization: UWEQdLv-DQNpabDDSJB4AFLojPbH0ohp0B' -d '{"quantity":1.23,"weight":2.34,"price":3.45}' https://demo.testavendre.se/API/1/products/10961

Skapa en användare

För att skapa en API-användare eller hitta din API-nyckel så klickar du på Inställningar > Administratörer. Om du vill använda ditt eget konto så klickar du på Ändra. Om du önskar skapa ett nytt för API:et så klicka på Ny användare. Vi rekommenderar alltid en ny användare.

Döp användaren till den App / det bolag som ni ska integrera med så att ni vet vilken App som sen gjort ändringarna. När du sparar så kommer en API-nyckel att visas på konto-sidan som du nu kan använda.

Tips! Lägg in mejladressen till aktuell integrationpartners support (tex support@sharespine.com) på användaren. Vi brukar inte skicka iväg något lösenord (dvs toggla ur alternativet att mejla lösenordettill användaren), det räcker att du lägger in ett lösenord.