• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Lägga till extra fält för flera lagerställen

Fler lagerställen är en funktion för dig som använder olika lager. Det skulle kunna vara olika butiker eller att lagret finns i två olika länder.  För att kontrollera så att det lagerställe du vill importera i filen finns inlagt, gå in på Inställningar > Partners.

För att du ska kunna använda det nya lagerstället i importen så är det viktigt att du lägger till ett "External ID" som används som ett ID för skapat lagerställe. För att läsa mer om själva importen av lagerställen kan du klicka här

1
    Skärmdump
    Saknas funktionen för dig?

Hör av dig till vår support så hjälper dem dig att komma igång.