• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Bambuser 🧡 Vendre

Med Bambuser får du möjlighet att interagerar live via video med dina kunder. Genom live shopping kan du visa upp dina produkter live för dina kunder och visa upp produkterna direkt kopplade till e-handeln.

Vi har en direkt integration till tjänsten Bambuser där du kan dela och marknadsföra dina produkter på ett nytt, modernt sätt till dina kunder.

Hur fungerar tjänsten?

Bambuser erbjuder dig som företag att skapa live-video sessioner där du enkelt och smidigt kan marknadsföra dina produkter via din befintliga hemsida. T.ex. så skulle en ny kollektion kunna marknadsföras eller varför inte de senaste och bästa luftrenarna inför den varma kommande sommaren.

Produkterna som du presenterar i videon lägger du till i Bambusers plattorm som skall gälla för sessionen. Det gör att när kunderna tittar på videon kan dem direkt i spelaren se vilka produkter som du presenterar och sen lägga till dem i spelarens varukorg.
    Vendres varukorg får sedan notiser om vad som läggs till och kopierar så att de tillagda produkterna även läggs till i Vendre. På så sätt kan kunden enkelt och smidigt checka ut eller även fortsätta att handla efter att live-sessionen är klar.

Placering
    Eftersom att integrationen med Bambuser är ett block så kan du enkelt placera det vart du vill i butiken där "Drag & Släpp" funktionen finns tillgängligt.

Vilka funktioner ingår?
    I listan nedanför så finns de funktioner som idag är implementerade i blocket från start:

• Lägga till produkter i Bambusers spelare
    • Anpassa produktdata till Bambuser
    • Lägga till i varukorgen simultant
    • Uppdatera varukorgen simultant
    • Orderspårning

Steg för att implementering av Bambuser

1. Kontakta Bambuser

Första steget är att kontakta Bambuser och skriva på ett avtal som dem tar fram unikt för er butik. Enklast är att fylla i formuläret här för att komma i kontakt med rätt ansvarig direkt hos Bambuser.

2. Implementation av nya blocket

När avtalet är klart med Bambuser så kan du återkoppla till oss så fortsätter vi med nästa steg som är att implementera blocket i er butik.
    Kontakta oss för att få en mer exakt information vad en implementation innebär för er butik.

Användning

1. Lägg till blocket

Lägg till Bambuser-blocket från drag & släpp verktyget på den sida som du önskar.

2. Show id och designnamn

När du har skapat en ny show hos bambuser så kommer du att få ett show id samt ett design namn som är unikt för eran spelare. Klistra in dessa i blockets inställningar.

1
    2
    Skärmdump

3. Kontroll av Bambuser

Sista steget är att höra av sig till din kontaktperson på Bambuser så att dem får bekräfta att blocket fungerar som det ska.

4. Redo att användas!
    Nu är alla nödvändiga steg klara för att ni ska kunna börja använda Bambuser och ha er första riktigt live-show!