• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Flowbox 💖 Vendre

Ta vara på det innehåll som ditt community lägger upp. Samla in och publicera bilder och filmer från sociala medier som dina kunder eller partners skapat kring ditt varumärke, butik eller produkter.

Vad är Flowbox?

Flowbox ger dig möjlighet att enkelt använda bilder och videor skapade av dina kunder, så kallat användargenererat innehåll, i er egen marknadsföring och kommunikation. Genom plattformen kan du kommunicera med dina kunder, samla in visuellt material och publicera det. Spara tid och pengar genom att använda det innehåll som redan finns i sociala medier och som dina kunder lägger upp, prata med dem om innehållet direkt i plattformen och distribuera bilderna till din butik för att stärka ert varumärke, skapa trygghet och förtroende till potentiella kunder, inspirera och vidareutveckla din relation till ambassadörer och stamkunder.

🤩 Visual marketing

Samla in användargenererat innehåll och använd det för att inspirera dina kunder i butiken. Genom bra inspirerande innehåll kan du öka tiden de stannar på din sida och boosta din konvertering.

🥰 Engage

Skapa dina egen inbox för allt innehåll som postas kring er i sociala medier. Du får möjlighet att kommunicera direkt med kunderna om de bilder som postas och därigenom öka deras engagemang, lojalitet och motivation att skapa ännu mer innehåll.

✌️ Publish

Planera, schemalägg och organisera ditt innehåll. Skapa inlägg till dina sociala kanaler och gör tidsinställningar för att posta dina kunders innehåll och därmed inspirera andra.

Hur funkar implementationen?

Genom att implementera ett script samt ett block (Flowbox) på din sajt kan du sedan skapa flöden och använda precis var du vill i Vendre genom drag & släpp. I blocket finns möjlighet att lägga in den nyckel som genereras från Flowbox för alla flöden du skapar. Det går även att lägga in nycklar på flöden som är designade av Flowbox.

Flöde med bilder

Du kan välja att endast implementera blocket och scriptet för att presentera bilder i din butik. Du kan genom Flowbox flöden blanda ditt eget och dina kunders innehåll i flödet och presentera på de sidor som har möjlighet för drag och släpp i din butik t.ex. startsidan, Om oss-sidan eller varför inte på en landningssida för dina influencers där bara hens bilder visas?

Koppla bilder till produkter

Nästa steg i integrationen är att genom Google shopping feed ge Flowbox tillgång till dina produkter. Här kan du verkligen börja göra skillnad i din konvertering! Genom att koppla kundernas bilder till de produkter som är med på bilden kan du på en produktsida lägga in flöden som bara visar den produkt som kunden är inne på. På detta sätt kan kunderna se exempelvis hur andra matchar ett visst plagg eller var i deras hem en stol eller annan möbel står. På detta sätt kan du öka kundernas engagemang och inspirera dem till att konvertera.

Hur kommer jag igång?

Kontakta för Flowbox för att skriva avtal och att skapa upp era flöden.

Kontakta Daniel direkt på daniel@getflowbox.com för att veta mer kring Flowbox paket och priser.

När ni har ett avtal med Flowbox kontaktar ni sedan oss på Vendre för implementation av scrip, block att använda genom drag & släpp samt produktfeed till Flowbox. En grundimplementation kostar 3 995 kr för Vendre att implementera. Önskar ni flöden på produktsidor så tillkommer det. Kontakta Vendre för extakt tidsestimat i din butik.

Jag har redan Flowbox och behöver instruktioner...

1. Dra in blocket

När Vendre gjort implementationen har du tillgång till blocket "Flowbox" under kategorin Sociala medier. Om du har beställt tjänsten och fått implementationen bekräftad men inte ser blocket behöver du kontakta support så hjälper vi dig vidare.

2. Leta upp din Flow Key

Logga in på Flowbox och gå till fliken Moderate klicka på de tre prickarna längst ut till höger vid ditt flöde och välj "copy Flow Key".

Om du inte redan har ett flow kan du följa Flowbox kom-igång-guide

3. Lägg in och spara

Gå tillbaka till Vendre och klicka på pennan för att redigera blocket och klistra in din nyckel. Klicka förhandsgranska och sedan spara för att sidan ska ladda om. Ditt flöde ska nu presenteras.

Klart 🎉