• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Kopplingen för Instagram går via tredje part och inte hos Vendre. Designen på flödet och uppdatering av kontot sker utanför Vendres Administration. I detta arbete har Vendre testat leverantörer för Instagram och väljer att rekommendera Snapwidget.

Hos SnapWidget kan du kostnadsfritt skapa ett konto och sedan koppla ditt Instagramflöde till ditt SnapWidgetkonto. Från SnapWidget genereras ett script som du sedan lägger in i Vendre. Kopplingen är helt gratis.

Begränsningen för gratiskontot är att kunderna vid klick på ditt flöde i butiken hamnar på en landningssida hos SnapWidget istället för att länkas direkt till Instagram. För att länka kunderna direkt till ert Instagramkonto samt att ta del av flera andra funktioner krävs en prenumeration.

Läs mer om SnapWidget

Drag-och-släppblocket som krävs

För att visa ditt Instagramflöde i butiken behövs blocket som heter "Källkodsblock". För att få tillgång till detta block behöver Vendre göra en installation för er butik. Vill du veta mer kan du kontakta Vendres support.

Om blocket Källkodsblock

Detta block ger er möjlighet att lägga in externa skript. Huvudsyftet för blocket är för att snyggt kunna installera ett Instagramflöde men genom blocket kommer ni även ha möjlighet att lägga in andra script som till exempel formulär och andra script från tredje part. Observera att Vendre inte kan styra över utseendet för det ni lägger in i blocket utan detta styrs helt via tredje part.

När du redigerar blocket Källkodsblock kan du styra följande:

• Kryssruta för att välja om blocket ska visas i fullbredd
    • Möjlighet att ta bort/lägga till padding (avstånd) under blocket
    • Möjlighet att lägga in en bakgrundsfärg
    • Klistra in källkod: Här läggs koder och script in
    • Källkod för mobilt: Önskas annan styling av t.ex. Instagramflöde eller bara en annan bredd så finns möjlighet att styra källkod som endast visas i mobilen. Om detta fält inte fylls i kommer källkoden i det första inputvfältet att visas både desktop och mobilt.

Så gör du

1. Skapa ett konto hos Snapwidget: https://snapwidget.com/
      2. Välj "create a new widget" - väljt "Instagram grid"
      3. Koppla ditt instagramflöde genom att logga in via Snapwidget
      4. Ställ in designen för ditt instagramflöde
      5. Klicka på knappen "update & get widget" och kopiera den kod som kommer upp
      6. Dra in blocket "Källkodsblock" i din butik
      7. Klicka på pennan och klistra in koden som du fått från Snapwidget

Kostnad

Källkodsblocket (inklusive installation i butiken) kostar 1 995 kr och faktureras på nästa kvartalsfaktura.