• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Nyheter i och med GDPR

Tyvärr är denna funktionen inte längre möjlig att använda i och med GDPR. För att få skicka mail med glömd varukorg så måste du ha ett skriftligt godkännande. Om kunden är inloggad på sitt konto så skickar Vendre över varukorgen och där kan du genom dina villkor hantera detta och fortsätta använda funktionen. För ej inloggade kunder så är det i och med GDPR inte längre möjligt.

Abandoned Cart  / Övergiven varukorg

Med hjälp av vår Mailchimpintegration kan du bearbeta oavslutade varukorgar i din butik  (och öka försäljningen med mail som trafikälla med 12% i snitt)

Hur fungerar det?

Vendre skickar automatiskt en signal till Mailchimp så fort en varukorg lämnas som oavslutad.  I mailchimp kan du sedan sätta en automatisk regel som gör att ett mail utgår vid ett oavslutat köp.

Hur gör jag?

Detta kan du själv göra i Mailchimps Administration.  På > Mailchimps hjälpsida sida finns en steg för steg manual som hjälper dig sätta upp detta.