• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Sales-Triggers

Att arbeta med user retention är en av de viktigaste aspekterna för att bibehålla lojala kunder. Genom vår koppling till Mailchimp kan du skicka ut automatiska mail till er slutkund med ett riktat erbjudande.

Exempel på användning

Skicka ett utskick X antal dager efter order är lagd.   Ponera att vi säljer förbrukningsvaror som tar slut efter 30 dagar.   Att då skicka ut en riktad kampanj 25 dagar efter att ordern är lagd är ett klockrent exempel på hur vi kan arbeta automatiserade triggers.

Nedan är en lista på möjliga triggers som kan användas för att bygga automatiska utskick.

Trigger Action
    Skickad kampanj Triggers an email that sends to subscribers who received a specific campaign.
    Öppnad kampanj Triggers an email that sends after a subscriber opens a specific campaign.
    Ej öppnad kampanj Triggers an email that sends to subscribers who do not open a specific campaign.
    Klickad kampanj Triggers an email that sends after a subscriber clicks any link in a specific campaign.
    Ej klickad kampanj Triggers an email that sends when a subscriber does not click any link in a specific campaign.
    Specifik länk i kampanj Triggers an email that sends when a subscriber clicks on a specific link in a specific campaign.

Hur ställer jag in detta i min butik?

Vendre synkroniserar över all data till Mailchimp.   All konfiguration av detta sker i Mailchimps system.  Genom att följa > Denna länk kan du hitta inspiration och steg för steg manualer för uppsättningen av automatiska regler.