11071806

WebP

WebP är ett modernt bildformat som ger överlägsen förlustfri komprimering för bilder på webben. Helt automatiskt!

Hoppa fram till...

Hastighet är allt

WebP-formatet skapar mindre och snyggare bilder som gör nätet snabbare. Med denna tilläggsfunktion gör vi det enkelt för dig att visa dina kunder bilder med i snitt 30% lägre filstorlek än vanliga jpeg/png bilder, med samma kvalitet och skärpa som i orginalet!

P.s. WebP är en faktor och signal som Google lyssnar på i sina hastighetsmätningar.

Så fungerar WebP

✅Ingen manuell handpåläggning (alla bilder konverteras till webp automatiskt)
✅Automatisk fallback till jpeg/png (om webbläsarstöd saknas hos användaren)
✅Stöd för Chrome, Firefox, Edge, Opera mfl.

Det första som händer när en kund besöker din butik från en webbläsare är att Vendres server avgör vilken webbläsare kunden använder. Är svaret Google Chrome, Firefox, Edge, eller Opera-webbläsare så visas butikens bilder som komprimerade WebP bilder i mindre storlek än konventionella jpeg/png bilder. Är svaret en äldre förlegad webbläsare (Ex Internet Explorer) så visas bilderna i sitt ursprungliga jpeg/png format precis som vanligt.

För vem är WebP?

• För dig som annonserar mycket i Adwords (Hastighet är en faktor i Adwords quality score)
  • För dig som vill leverera högupplösta bilder på ett snabbt sätt
  • För dig som vill ligga i framkant

Så kommer du igång

För att beställa denna funktion så kontaktar du support@vendre.se. Vendre installerar och lägger in funktionen i din butik efter överenskommelse.

Frågor och svar

• Vad kostar funktionen?

Så tar du reda på kostnaden

Alla Vendres funktioner har ett fast pris, både för potentiell start- och månadskostnad. Priset kan dock bero på vilken version du har av Vendre och när du senaste uppdaterade systemet. Ta därför kontakt med support@vendre.se för att få det exakta priset för din butik.

För anpassningar i design eller inhämtad funktionalitet så estimeras och offereras det utav den Customer Success Manager som hjälper just dig. Vi vill att du ska känna dig trygg med att du alltid får utlovat resultat till ett fast pris.