Drag & Släpp

Ett enkelt och flexibelt sätt att skapa och hantera och innehåll.

Så funkar det

Vi har utvecklat vår drag & släpp funktion för att du som inte ska vara låst i vilket innehåll du kan presentera för dina kunder. Det är viktigt för oss att du äger makten att skapa en ny startsida, ändra texter i dina köpvillkor eller skapa en kampanjsida inför black friday utan att behöva blanda in oss. Skulle du fastna så finns vår support såklart som hjälp men denna sida är till för dig som vill veta mer om vårt verktyg och de block som vi erbjuder alla våra kunder.

Samtliga informationssidor som du skapar i din butik kan du redigera med drag och släpp. Du kan också helt anpassa din startsida och sidan för genomförd order.

Det finns dock ett par begränsningar med funktionen, här beskriver vi dem:
  • Funktionen fungerar inte på: produktsidor, i kassan, på mitt konto eller för sidan där vi samlar kundens favoriter.
  • På kategorilistan kan du endast dra in block högst upp på sidan.
  • Om du använder Klarna checkout kommer i första hand deras checkout success att visas på sidan för "tack för din order", vill du ta bort denna och helt skapa en egen sida behöver detta göras tillsammans med en utvecklare.