Drag och släpp på login sidan och mitt konto sidan

Som kund har du möjlighet att använda drag och släpp på login sidan och mitt konto sidan.

Login och skapa konto sidan

Login och skapa konto sidan har fullt stöd med drag och släpp. Däremot om man valt att inte lägga in egna block, så visar den automatiskt login och skapa konto blocken från drag och släpp.

Att tänka på

Om du drar in ett block på login/skapa konto sidan, så kommer den bara visa block du lagt in. Så kom ihåg att du behöver dra in blocken för "logga in" och "skapa konto" om du vill visa dem tillsammans med andra block. Dem ligger under "Formulär" i drag och släpp.

Mitt konto sidan som inloggad

Om du är inloggad så finns drag och släpp stöd längst ner på standardsidan för mitt konto.

Det finns även stöd för drag och släpp på kontosidan Användare.

Det finns även stöd för drag och släpp på kontosidan Inköpslistor.

Resterande "konto" sidor har inget stad för drag och släpp.