• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Drag-och-släpp på inloggningssidan och "Mitt konto"

50251806

Som kund har du möjlighet att använda drag-och-släpp på inloggningssidan och sidan "Mitt konto".

Inloggnings- och "skapa konto"-sidorna har fullt stöd för drag-och-släpp. Om man däremot inte valt att lägga in egna block visas automatiskt blocken login och skapa konto från drag-och-släpp.

"Mitt konto" och andra sidor

Om din kund är inloggad finns stöd för att visa kunden drag-och-släppblock längst ner på sidan. Det går även att använda drag-och-släpp på kontosidan Användare och Inköpslistor.

Att tänka på

Om du drar in ett block på inloggnings- eller "skapa konto"-sidan kommer den bara visa block du lagt in. Kom därför ihåg att du behöver dra in blocken för "logga in" och "skapa konto" om du vill visa dem tillsammans med andra block. De ligger under "Formulär" under Lägg till innehåll.