Drag & släpp Premium

För dig som vill skapa sidor med det där lilla extra.

Hoppa fram till...

I verktyget har vi skapat och optimerat ett urval av block för att du enkelt ska kunna hantera ditt innehåll. När du utforskat vårt startpaket av drag & släpp kan viljan finnas att skapa mer på dina sidor. Vi har för er skapat utvalda block som du enkelt kan köpa till och som installeras direkt i din butik. Finns viljan att skapa något helt unikt? Hör av dig till vår support och berätta vad du skulle vilja skapa med drag och släpp.

Produkter

Sy enkelt in den röda tråden till konverteringen på alla butikens sidor.

Meny med produkter

Med detta block kan du enkelt skapa olika flikar och lägga in produkter i varje flik. Detta ger dig möjlighet att få plats med fler produkter på t.ex. startsidan samt att dela upp produkterna. T.ex. i olika kategorier eller kampanjer.

Texter

• Rubrik

Klicka på mig för att se mer text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut sodales purus lorem, quis efficitur nunc iaculis quis. Aliquam aliquet sem at orci rhoncus, nec pharetra nisl pretium. Vivamus rhoncus elit sed posuere aliquam. Pellentesque ac quam venenatis, vestibulum leo vel, tincidunt diam

Accordions

Med accordions kan du skriva rubriker och underrubriker och sen dölja paragrafer och text genom pilar. Kunder kan sedan klicka in och ut på dina rubriker. Blocket lämpar sig extra bra för t.ex. frågor och svar.

Bilder & video

Bilder som du lägger in via inställningar istället för formatteringsverktyget. Och videor som du länkar direkt från källan

Herobild med parallaxeffekt

Skapa en dynamisk och känsla av rörelse på dina sidor med detta parallax-block. Blocket kan läggas i fullbredd och styras i hölj. Perfekt som en riktigt snygg avdelare som ändå ger dina kunder inspiration och känsla för dina produkter.

Exempelfilm lånad från vår kund Brittfurn

Video i fullbredd

Blocket skapades unikt och har snabbt blivit populärt bland många av Vendres kunder. Blocket tillåter dig att fylla användarens skärm med inspirerande rörligt material oavsett enhet. Du kan nämligen tvinga fullbredd och fullhöjd eller ställa in hur många procent av skärmen som ska visas. Du kan även välja att filmen ska autospelas när användaren kommer in på sidan, om filmen ska loopas och om den ska spelas med eller utan ljud.

Formulär

Snabborder

Blocket gör det möjligt för kunder att söka på en produkt via produktnamn eller artikelnummer, ange antal och lägga dessa direkt till varukorgen utan att besöka kategorier eller produktsidor. Perfekt för dina kunder som ska lägga in större order från formulär eller exceldokument.

Navigation mellan sidor

Skärmdump

Aktiviteter/presentation av nyheter eller event

På samma sätt som startpaketblockets meny med sidor kan du här söka upp en huvudsida, blocket skriver sen ut alla sidor under huvudsidan. Bilden för sidan samt ett datum som kan sättas via extrafält eller datuminställningar så sidan samt sidans namn skrivs ut i blocket.

Läs mer länkar sedan till sidan där du kan lägga in mer information om aktiviteten eller eventet. Här är ett bra tips att lägga in en beskrivning och varför inte en karta till platsen för ditt event.

Varumärken

Skärmdump

Varumärkesblocket

Blocket skriver ut alla de varumärken du har aktiva i butiken. Du kan välja hur du vill att detta ska skrivas ut genom att t.ex. bara visa loggor, visa både miljöbild och logotyp samt om du har lagt in bekrivningar till varumärket. Vill du visa logga och miljöbild lägger du in två bilder för varje varumärket där den första alltid är logotypen.

Bilder och loggor länkar sedan kunden direkt till en listning med produkter för varumärket som fungerar och ser ut på samma sätt som kategorisidor.

⚡️ Ingår för dig med Vendre B2C och B2B paket!

Övrigt

Iframe

Blocket för iframe gör det möjligt för dig att presentera vilken webbsida du önskar på en sida. Ange bara adressen till sajten och klicka på förhandsgranska. Du kan också för blocket välja höjd om om sidan du länkar in är längre än höjden du väljer blir rutan scrollbar, som i exemplet ovan. Detta ger dig möjlighet att t.ex. lägga in extra registreringsformulär till t.ex. en kundklubb.

Skärmdump

Medarbetare

Blocket för medarbetare ger dig möjlighet att lägga till namn och kontaktuppgifter till de som jobbar hos er. Bilden på medarbetaren läggs in vi inställningar genom pennan och du kan välja om bilden i rutan ska göras rund samt om texten ska visas till höger som i exemplet ovan eller under bilden. Texten redigerar du sen via formateringsverktyget. Det går även att styra bakgrundsfärg, färg på rutorna eller korten för varje medarbetare samt textfärgen.

Källkodsblocket

Tillåter dig att lägga in externa script som du vill ska visas på din butik. Blocket läggs in i din butik om du valt att använda snapwidget för Instagram och kan även användas om du vill visa script från andra externa parter.