Ändra/Aktivera ny URL-struktur

Vendre har två olika URL-strukturer. Kontakta Vendres support för att installera den nya strukturen och för att se vad det innebär för din butik.

Fler val & inställningar

Admin > Min butik > Sökmotoroptimering
På butikensdoman.se/Admin/configuration/?gID=16 kommer du åt de inställningar som är möjliga att konfigurera i Administrationen.

Här kan du ställa in:
- Inaktivera robots.txt
- Länka canonical-länkar till https://
- Lägg in språkkoder i URL:er
- Lägg inte in den här språkkoden i URL:er
- Visa inte hierarki i URL:er (Rekommenderas)
- Ta inte med variantprodukter i sitemap.xml (Vilket innebär att sitemapen endast skickar med produktlänkar till produkternas kanoniska URL

Tänk på:
Rådgör noga med din SEO-byrå innan du uppdaterar eller gör ändringar bland dessa inställningar.  Att justera dessa inställningar kan ge stora konsekvenser för ditt SEO arbete.