• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Vad är en sidtitel?

Din butiks sidtitel är det som visas i sökresultaten på Google och du kan i admingränssnittet ställa in detta på olika sätt.
    Sidtiteln är en html-tagg som används som en sidrubrik och beskriver vad den aktuella sidan handlar om. Den är inte synlig på själva sidan du har skapat, utan är det första som användaren på sökmotorens sida ser när en länk till din butik dyker upp i sökresultaten. Lägger du ner lite tid på att optimera sidtiteln, kan du förhopningsvis konkurrera ut de sponsrade länkarna.

Almänn inställning

Som inloggad i admin går du till min butik > sökmotoroptimering. Där finns ett fält som heter G_META_TITLE.
    Det du skriver i detta fält kommer visas på alla dina sidor i butiken. Vi rekomenderar dig dock att ställa in specifika sidtitlar för olika sidor, kategorier, varumärken och produkter.

Ställ in specifik sidtitel

För att ändra sidtiteln på en specifik sida min butik> sidor > ändra > leta efter andra tabben i som heter sökmotor och skriver in aktuell titel för den sidan du redigerar.

Vad gäller?

Det du skriver in som sidtitel under de specifika kategorierna/sidorna eller produkterna är det som kommer visas i första hand.
    Om du inte fyllt i någon titel kommer istället de som ställs in från dem allmänna inställningar i G_META_TITLE visas.
    Vi rekommenderar att fylla i information för sökmotorerna på varje sida. Mycket viktigt om du vill att sidorna ska komma upp när dina kunder googlar.