Tidsinställda block

Schemalägg ditt innehåll och automatisera kampanjer i förväg!

Artikelnummer: 10141909  Innehåll  Content  Tidsstyrning
Hoppa fram till...

Detta är tidsinställda block

Tidsinställda drag & släpp-block ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt bestämma när ett block ska börja samt sluta visas.
Funktionen aktiverar automatiskt och inaktiverar block på de datum du ställer in i blockets inställningar.

Funktionen är perfekt för dig som vill kunna styra och planera kampanjer och innehåll i god tid.

✅Styrning av drag & släpp-block på exakt klockslag
✅Automatisk publicering
✅Automatisk avpublicering

Så fungerar tidsinställda block

Du öppnar redigeringsinställningarna och väljer enkelt ett start- och slutdatum för visning.  Inställningarna kommer efter att Vendre installerat funktionen att finnas på samtliga block i din butik.

1
2
Skärmdump

Så kommer du igång

Funktionen beställs via din Customer Success Manager eller genom att höra av dig till support@vendre.se

Hur beställer jag funktionen?

Kontakta oss och säg att du vill beställa funktion med artikelnummer 10141909 Tidsinställda block så kommer vi hjälpa dig att installera det i din butik.