• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Visa block för olika enheter

Ett block för dator, ett för iPad och ett för mobil - eller samma för alla tre?

Funktionen gör det möjligt för dig att välja vilka enheter ett block ska visas i. Genom tre checkboxar i inställningarna för blocket kan du kryssa i eller ur om blocket ska visas för desktop, iPad och/eller mobil. På detta sätt kan du jobba med helt unika block och inställningar för varje enhet.

I redigeringsläget ser du vilka enheter blocket kommer synas för. När du lägger till ett nytt block kommer samtliga enheter att vara markerade.

Om du stänger av redigeringsläget ser du sidan som den kommer se ut på den enhet du använder för tillfället. Längst ned i höger hörn finns ett förhandsgranskningsläge där du kan se hur sidan kommer se ut på olika enheter.

Så kommer du igång

Funktionen finns som standard i alla butiker skapade från 2022 och framåt. Om du är intresserad av funktionen och har en äldre butik; kontakta Professional services.