Domäner & url:er

Hur du ska tänka med domäner och hur Vendres url:er struktur tar dig högre upp på sökmotorerna

Hoppa fram till...

Introduktion

En bra text kring vad funktionen på denna sida är och hur den är tänkt att användas

Så funkar det

Skriv steg för steg hur funktionen används. Om det är implemenationsguide kan det vara bra att använda en numrerad lista.

Skärmdump

Fyll på nu!

Använd gärna bilder och annat som hjälper användaren att förstå

En underrubrik

Testa att använda fler nivåer av rubriker

En under underrubrik

Kom ihåg att denna inte visas i indexeringen uppe (om du inte valt att presetera H4)