• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Översätt block - En guide

Med Vendres internationella handel kan du ha lokala versioner av din sida knutet till ett specifikt språk. Du kan enkelt använda dig av existerande sidor för att göra en lokal version av den aktuella sidan. I denna guide får du lära dig hur du kan kopiera block från ett språk till ett annat.

Hur fungerar det?

Varje sida hos Vendre finns i en lokal version som är definierad av de olika språk du har installerat i din butik. Detta möjliggör för dig att ha unika sidor med ett erbjudande som är anpassat för din lokala marknad.

Hur kopplar jag på ett till språk?

Kontakta support@vendre.se så hjälper vi dig

Instruktion

1. Hitta sidan du vill kopiera

Logga in i din administration.  Gå till Min butik > Sidor och välj den sida du vill kopiera

2. Besök sidan du vill kopiera

Klicka antingen på sidans namn direkt i Admin eller på "Ändra" knappen till höger om namnet i listvyn.

3. Scrolla ner till språkversioner

Scrolla längst ner på sidan så kommer du se knappar för sidans olika språk.

4. Klicka på "Kopiera block .."

För att lägga till en bild under texten klicka enter så att markören hamnar där du vill lägga bilden, klicka sedan på bildikonen i formateringsverktyget.

Före...

Svenska sidan har block inlagda.

Efter

Blocken är kopierade från det Svenska språket till det Engelska språket.  Du kan nu översätta text och annat innehåll som du vill anpassa för din marknad

I det aktuella exemplet har alla block kopierats över från den Svenska sidan till den Engelska