• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Ansök om konto - för oinloggade kunder

54041903

Så gör du det enkelt för besökare att ansöka om att bli kunder

Hemsida eller stängd butik för ej inloggade kunder

Det finns många butiker, särskilt inom B2B, som har en hemsida eller e-handel där kunder inte kan handla utan att först få ett godkänt konto och inloggning. Genom att göra det enkelt för nya kunder att visa intresse har ni fantastisk potential att fånga upp och konvertera nya besökare är intresserade av ert sortiment.

Så funkar det

Istället för "Köp" eller "Lägg i varukorgen"-knapparna på produktsidan så visas en knapp med "Ansök om konto". Vid klick på knappen kommer besökaren till en sida (Bli kund) med ett formulär vilket postas till en av er på förhand bestämd e-postadress (dvs butikens mejladress). På så sätt fångas besökare upp och de kan bearbetas för att bli kunder och få inloggningsuppgifter till butiken..

Knappen "Ansök om konto" visas på samtliga produkter, vilket gör att ni kan få in kundansökningar på flera ställen i butiken.

Vårt tips är att koppla denna funktion till inkorgen för era säljare för bearbetning. Vips har ni en ny kund!

Skärmdump
    Skärmdump

Så kommer du igång

Kontakta support@vendre.se för mer info om att generera leads i din e-handel!