Inloggning för dina kunder

Mitt konto

Kunna logga in och följa sina köp och ändra uppgifter

Från Vendres paket Accelerate så ingår det att din kund kan logga in på sitt eget konto. De kan där ändra sina uppgifter, se sina mest köpta produkter och såklart sin orderhistorik.

E-post

Det normala sättet är att logga in med E-post i systemet. Detta gör att e-postadressen hos Vendre måste vara unik för varje kund. Har de glömt sitt lösenord kan de enkelt begära ut ett nytt lösenord som genereras och skickas till dem. De kan sen ändra lösenordet inne på mina sidor.

Kundnummer

Om ni vill att man istället ska logga in med det kundnummer ni har (oftast från affärssystemet) så går detta att installera. Detta görs via Vendres support som aktiverar denna tjänst och offererar kostnaden. Tänk på att denna data kundnummer importeras från affärssystemet med en importrutin eller manuellt av er.

Om man använder sig av funktionen för inloggning med kundnummer så måste en kund skapas upp från ett affärssystem och syncas med Vendre för att kunden ska kunna få ett kundnummer.

Hur kan man logga in?

Säkerhet kring inloggning

När kund loggar in i butiken så har Vendre ett aktivt skydd mot intrångsförsök. Kunden får som mest ha 10 inloggningsförsök (inloggning, lösenordsåterställning och inloggning med hemlig nyckel räknas) inom 10 minuter. Har man nått den nivån kan man inte logga in, felmeddelandet TEXT_LOGIN_ERROR_TOO_MANY_TIMES visas och man får vänta tills det första inloggningsförsöket var för mer än 10 minuter sedan.