• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Exportera prislista från mitt konto

Denna funktion hjälper flera av våra kunder som arbetar med återförsäljare att minska administrationen kring hantering av rek.priser och återförsäljarens ut-pris till kund.

Artikelnummer 14132008

Generera ut prislistor från e-handeln

Funktionaliteten för att generera ut prislistor från e-handeln innebär att inloggade kunder har möjlighet att generera ut prislistor i Excel eller CSV från Mitt konto. Syftet med funktionaliteten är att underlätta administrationen för butiker som säljer till ett återförsäljarled, vilka regelbundet går igenom inköpspriser och rekpriser i syfte att uppdatera sitt eget ut-pris.

Genom att inloggade kunder själva kan dra ut dessa listor sparas mycket tid och administration. Via en flik på Mitt konto filtrerar kunden ut den kategori (eller de kategorier) samt varumärke som är aktuellt. Värt att notera är att det finns en relation mellan steg 1 och 2, vilket gör att enbart varumärken som är relevanta för vald kategori visas som alternativ i steg 2.

I steg 3 har kunden möjlighet att välja om filen ska skickas i Excel- eller CSV-format.

Exempel på funktionalitet  hämtad från Order Nordic. Generera prislistor ligger som en egen flik inne på Mitt konto och stylas utifrån butikens färger.

Mejl som genereras

Användaren uppger sin egen mejladress och till denna skickas prislistan (se exempel på mejl nedan). När användaren ansöker om en prislista, så skickas även en notis till er som butik (till den mejl som angetts som butiksadress).

Bilden visar ett exempel på mejl som skickas efter att en kund begärt ut en prislista från Mitt konto.

Filen som exporteras till kund

Produktinformation och priser hämtas från Vendre och utgår därmed från den information som redan finns inlagd i systemet. Här listas information som kommer med filen kunden exporterar:

Artikelnummer

Namn

Varumärke

EAN

Pris

Rek.pris (inkl. moms)

Pris hämtas från aktuell prislista (dvs den prislista som gäller för kunden som är inloggad i butiken). Det finns möjlighet att göra inställning för om:

a) Rek.pris i butiken hämtas från produktkortet (dvs det generella rek.pris som är inlagt på produkten) inkl. moms

eller

b) Rek.pris hämtas från aktuell prislista (inlagd inkl. moms)

Så kommer du igång

Låter detta som något för dig? Härligt!

Hur beställer jag funktionen?

För att beställa denna funktion så kontaktar du support@vendre.se. Vendre installerar och lägger in funktionen i din butik efter överenskommelse enligt offert.