Användarregistrering - Notifiering

Vill du bli notifierad efter att en användare har registrerat sig på din sida eller i Administrationen? Med hjälp av detta plugin kan du Administrera inkomna kundregistreringar innan de tillåts att handla i er butik.

Användningsområden

Detta plugin passar för dig som har en stängd kundregistrering och som vill godkänna samt placera er kund i rätt prislista innan denna tillåts att handla i er butik.   Mailet går att styla.

Tillgängliga variabler att använda i det mail som utgår hittas nedan.

Fält Värde

entry_firstname Kundens förnamn
entry_lastname

Kundens eftertnamn

entry_street_address

Kundens adress

entry_street_address2

Kundens  sekundära adress

entry_city

Kundens stad

entry_country_id

Kundens land

customers_telephone

Kundens telefonnummer

customers_mobile

Kundens mobiltelefonnummer

customers_group_id

Kundens kundgruppsID (om denna automatiskt tilldelats en kundgrupp)

customers_id

Kundnummer

customer_admin_href

Länk till kunden i Vendres Administration

customer_entry_country_name

Kundens land

customer_customer_group_name

Kundgruppsnamn

Hur ser mailet ut?

Kan mailet anpassas?

Ja.  Mailet kan anpassas med fler variabler och i utseende mot en konsultkostnad.

Hur kommer jag igång?

Är du en befintlig kund och vill installera detta plugin? Vänd dig till
support@vendre.se

Är du en ny kund och i behov detta plugin?
Vänd dig till din projektledare

Implementationstiden innebär i sitt standardutförande en arbetsdags (8 timmars) debitering.