• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Betalmodulskoder
    Dessa koder använder du för att göra inställningar i Vendres admin som ska kopplas till olika betalmoduler automatiskt.

Vad är betalmodulskoder

Betalmodulskoder är koder som systemet förstår och kopplar till en specifik betalningsmetod. Då en funktion i Vendre kräver att du specificerar vilken betalmodul som ska användas (och du inte kan göra val utan har ett fält att skriva i) så är det dessa som används. Genom att skriva i exakt den kod som står för respektive betalmodul kan du ställa in funktionen för att fungera på exakt det sätt, och med den betalmodul som du vill.

Våra koder

Följande är alla de betalmodulskoder du kan använda då det är möjligt. Den första delen i fetstil beskriver vilken betalmetod det gäller och den vänstra i kursivt mellan citattecken är betalmodulskoden. Denna kod (samtliga tecken mellan citattecknen) måste du kopiera exakt in i Vendres admin för att funktionen ska fungera.

Alla koder

Swish
    = "swish"
    Svea = "svea_checkout"
    Resurs bank = "resursbank"
    Paytrail = "paytrail"
    Payson = "payson"
    PayPal = "paypal_ipn"
    PayEx = "payex"
    Förskott med kontanter = "moneyorder"
    Klarna Checkout V3 = "klarna_checkout3"
    Klarna Checkout = "klarna_checkout"
    Används enbart i Admin = "free_payment"
    Faktura med BankID = "eavtal_elegitimation"
    Dibs = "dibs"
    Dibs Easy = "dibs_easy"
    Förskott = "cop"
    Postförskott = "cod"
    Kontant = "cash"