• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Frakt

Här kan du lära dig mer om hur du konfigurerar frakt i din butik

Fraktklass

Fraktklasser ställs in på produktnivå, och används för att ange om en produkt ska ha ett specifikt fraktsätt.

Fraktsätt

Fraktsätt är de olika leveranssätt som er butik erbjuder. Det finns flera olika parametrar att ta hänsyn till när ni sätter upp era fraktinställningar. I Vendre kan fraktsätt styras utifrån vikt, pris och fraktklasser som anges på produktnivå. På så sätt kan ni lägga in olika leveranssätt på produktnivå, men även på ordernivå beroende på vikt, längd eller andra givna faktorer. Hur ni ställer in detta i Vendre finns beskrivet på sidan fraktsätt.

Om er butik har nShift med direktkoppling i Vendre kan ni läsa mer om inställningarna på vår sida om nShift

Avsnitt i Frakt