Val av utlämningsställe
Gör det enklare för dina kunder att välja var de ska hämta ut sina paket.
Art no: 12052002

Hoppa fram till...

Att kunna välja utlämningsställe

Ge konsumenten möjlighet att själv utforma hela eller delar av sin leverans. Tillgängliggör postnummervalidator i kassan som sedan presenterar fraktsätt som är aktuella för kundens postnummer. Villkor för postnummer ställs enkelt in via Administrationen på det aktuella fraktsättet.
Koppla sedan utlämningsställen via Unifaun och låt kunden välja utlämningsställe för de fraktsätt som har denna tjänst.

Exempel på hur det visas i kassan

Dina kunder kan enkelt snabbt få reda på närmaste utlämningsställe.

1. Kund skriver in sitt postnummer
    2. Kund får reda på vilka olika utlämningsställe som är tillgängliga.
1
2
Skärmdump

Installation

För att kunna implementera utlämningsställe i din kassa behöver du kontakta Unifaun och be om en unifaunkod. Denna lägger du sedan in under respektive fraktsätt. Order > fraktsätt > ändra > avancerade inställningar > Unifaun utlämningsställen i kassan (Integrations-kod).

💡Exempel på kända koder:
BRING, BUSSGODS, DHLSPCOD, DHLSP, DPD, GLS, ITELLA, ITELLASP, MHM, MHT, OMNIVA, OMNIVAPAR, POSTI, PP, PPFI, SBTL, SBTLFI.

Är du redo att ge dina kunder möjlighet att styra sin leverans?

Kontakta support@vendre.se för mer information om hur du kan implementera detta i din butik.