• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Max antal varor i varukorg

52030000

Av säkerhetsskäl finns en spärr i Vendre som begränsar hur många varor man kan ha i sin varukorg. Detta är till för att robotar inte ska kunna spindla sidan och addera hur många produkter som helst. Denna inställning går självklart att ändra.

Vad är maxgränsen?

Maxgränsen är som standard satt till 200 st produktrader per order. Önskar du överskrida detta behöver också en konsekvensanalys göras om det finns externa eller interna funktioner som lyssnar på varukorgen ev. anpassas.

Denna konsekvensanalys görs av Vendres utvecklingsavdelning och kontaktas genom ps@vendre.se

Hur ändrar jag detta

Denna funktion ändras via Vendres support. Kontakta oss med antalet produkter du max vill ha här.