• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Separera samma produkter i varukorgen

Används när du vill veta exakt vilka produkter kunden lagt i varukorgen (om kunden köper flera av samma sort) t. ex. om du säljer saker på recept eller att det ska förpackas som kunden köper det

Samma produkter slås ihop

Detta är standard
    Normalt på en butik så läggs alla produkter av samma typ på en rad så att man kan hålla koll på hur många man har beställt totalt.

Så genomförs ett köp till så uppdateras antalet och priset för den produkten.

Se bild på ett exempel av köp av fyra produkter av en och samma produkt. Kunden har i detta fall lagt till varan genom att först lägga till 3 st och sen lägga till 1 st till. Båda gånger från produktsidan.

1
    Skärmdump

Produkter separeras

Detta går att installera

Ibland så är det viktigt att man ser exakt hur många av varje produkt kunden har köpt vid olika gånger kunden klickat på "Lägg i varukorgen". Detta kan exempelvis vara:
    - Kunden har köpt 4,5 st + 5,4 st som ska förpackas var för sig
    - Kunden har köpt 1000 st + 4000 st som också ska hamna var för sig

Detta kan installeras av Vendres support genom att installera "Multipla ordermängder för samma produkt" samt skapa ett attributval som anges i "Multipla ordermängder: Attribut-ID".

Kostnad för detta: 6 995 kr / startavgift

1
    Skärmdump

Hur testar jag detta?

När funktionen är installerad så ska du kunna gå till produktsidan och först genomföra köp av ex. 1 st av produkten. Direkt efter så genomför du ett till köp av produkten av 2 st. I varukorgen ska det nu ligga två rader, en med 1 st och en med 2 st produkter.

Felsökning

Kontrollera med Vendres support att funktionen "Multipla ordermängder för samma produkt" är aktiverad och att det finns ett attributsid angett samt att det är ett fritext-attribut.