Produkt på köpet

Sälj mer med bra kampanjer. Exempelvis produkt på köpet

Medskickskampanjer

I Vendre finns en funktion som heter Medskickskampanjer. Detta är vårt mer avancerade kampanjstöd där det finns stora möjligheter att anpassa kampanjer precis som du önskar.

Många möjligheter = många fält vilket gör att vi rekommenderar en kopp kaffe innan du gör detta första gången :)

Skapa kampanjen

Gå till administrationen >  Min butik > Medskiskampanjer > Ny kampanj.

Ange Namn och Status

Tänk på att om du sätter ett datum då kampanjen ska vara aktiv så måste den vara aktiv även innan datumet för att den sen ska fungera när datumet väl inträffar

Ange därefter när rabatten gäller genom att:

• Ange datum (när ska kampanjen fungear, fyller du inte i något så gäller den från nu tillsvidare)
  • Välj ut vilka produkter som den ska baseras på (väljer du inga så gäller det på alla)
  • Välj hur många produkter som ska finnas i varukorgen innan man får produkten på köpet.
    Anger du 2-2 så får man produkten på köpet när man köpt två andra produkter. Om den istället ska baseras på en summa så anger du 0 - 0
  • Välj hur stor summa man ska ha handlat för innan man får produkten. Om det är baserat på antal produkter så skriver du 0 - 0. Annars om det är från ex. 1000 kr inkl. moms så skriver du från 800 och sen anger ingen slutsumma.
  • OM du har kundgrupper: Ange om den bara gäller för någon specifik kundgrupp. Anger du ingen gäller det då även för kunder med andra prislistor

Ange nu vad man får i rabatt

• I fältet Rabattera så här många produkter så anger du "1" (1 produkt ska man få på köpet)
  • I fältet Rabattera med såhär många procent så anger du "100" (man ska få den gratis)
  • Klicka i rutan för Lägg automatiskt produkter med 100% rabatt i varukorgen
  • I fältet Vilka produkter rabatteras så väljer du en produkt man får gratis
  • Klicka på Spara