Merförsäljning i kassan

En oanad möjlighet till ökad försäljning.

Hur kommer jag igång?

Om du i din Administration under Produkter > Kategorier & Produkter har en kategori som heter Funktionskategorier > Merförsäljning i kassan så har du denna funktion. Annars behöver du kontakta supporten för att få detta installerat åt dig. Kostnad för installationen kan tillkomma.

Merförsäljningen i standard

Som standard så kan du då (förutsatt att du har kategorin ovan) då lägga in produkter i denna kategori genom att ändra produkten du önskar lägga in här. På ändringsvyn under kategorier så lägger du till en ny kategori där du väljer ovan beskrivna kategori.

Gå sen till kassan så bör detta visas. Annars kontakta Vendres support så aktiverar vi det åt dig.

Andra möjligheter

Relaterade produkter

Det går också att använda produkternas relaterade produkter för att göra merförsäljningen i kassan. Detta måste dock programmeras av Vendres support.

Annat verktyg

Du kan också använda exempelvis Nosto eller Hello Retail (tidigare Addwish) för att föreslå produkter. Vi rekommenderar alltid att det A/B-testas för att säkerställa att det presterar bättre för just din butik. Kontakta Vendre om du önskar använda detta.