• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Associerade produkter från affärssystemet

Om du använder associationskategorier i butiken så döps respektive kategori till ett id. Aktuellt id, 0 i exemplet nedan hittas via denna länk /Admin/associated_product_types/

I fältet för värde läggs artikelnummmer till produkter som ska associeras in. Om flera produkter ska associeras, så läggs dessa in med kommatecken (,) utan mellanslag emellan. Se exempel nedan.

Exempel på kolumn i Excel Värde

associated_group_0 (Associerade produkter)

Artikelnummer som separeras med kommatecken (,) utan mellanslag till nästa artikelnummer.
    Exempel 4105,4106