Möjlig genom funktionen: Associerade produkter

Matchar med

Inspirera kunder till att köpa fler produkter som matchar för att öka till UPT (unit per transaction)

Hoppa fram till...

Den bästa matchningen görs ofta utifrån produktkunskap

En nyckel till att öka antal produkter per order är att presentera produkter som inspirerar kunden i t.ex. en outfit eller en bordslampa som passar perfekt till sidobordet kunden är inne på.

Matchningen av produkter går absolut att göra med variabler och uträkningar men den mest exakta och inspirerande matchningen görs ofta av personer med kunskap om produkterna. En medarbetare i butiken som säljer de kläder som säljs på e-handel eller stylisten som är van att jobba med varumärket.

Vårt bästa tips kring en bra konverteringen är det gäller matchande produkter är:

1. Matchningen ska kännas inspirerande och genomtänkt - ofta märks skillnaden på teknik och person.
  2. Visa gärna matchande produkter på samma bilder som den produkt kunden är inne på genom att lägga in fler produktbilder
  3. Se till att produkterna som matchar med associeras åt bägge hållen (lampan visas tillsammans med bordet och vise versa)
Skärmdump
Exempel med bilder från Kashmini.se

Så fungerar: Matchar med

För funktionen skapas en kategori för associerade produkter. Produkterna matchas sedan genom att söka upp andra produkter under fliken Associerade produkter från produktkortet eller att lägga in artikelnummer i fältet via excel import.

Har du inte någon associationskategori för matcha med?
Vi hjälper dig att aktivera en, kontakta oss för mer information.

I vissa fall kan det behövas att associationskategorin aktiveras i din storefront, kontakta supporten så hjälper vi dig! 💌