• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Artikelnummer: 11142006

Senast visade produkter

51342006

Ett sätt att inte låta kunderna glömma bort de produkter som de tidigare i sessionen varit inne på.

Hjälp kunden minnas produkten.

Beteenden på en e-handel skiljer sig självklart mellan målgrupper och typer av produkter men det är vanligt på de flesta butiker att jag som kund besöker ett par olika produkter innan jag bestämmer mig och lägger produkterna i varukorgen. Kanske är jag heller inte redo att spara produkten som en favorit innan jag kollat in tre andra liknande produkter. Här kan vi förenkla för kunden genom att längst ner på produktsidorna presentera produkter som kunden besökt tidigare i sessionen.

Så fungerar: senast visade produkter

Funktionen presenterar de senaste produkterna som kunden varit inne på längst ner på en produktsida. Här visas en rad av produkter desktop, antal produkter som visas beror alltså på hur många produkter du visar i rad på dina kategorier. I mobilt är standard att produkterna presenteras i en slider.

Funktionen uppdateras varje gång kunden besöker en ny produkt för att alltid visa de senaste produkterna, har kunden inte varit inne på lika många produkter som får plats på en rad visas så många som kunden besökt, dessa läggs in från vänster till höger.

Ovanför produkterna läggs en rubrik, denna rubrik går enkelt att ändra på alla språk via butikens språksträngar. Ett tips för att göra funktionen lite roligare är att ta inspiration från t.ex. Footway som döpt sin funktion för "minnesuppfriskaren" 🧠 , endast fantasin sätter gränser för hur du kan göra din butik lite mer personlig för din målgrupp!

Så kommer du igång

För att installera denna funktion i din butik skriver du till professional services (ps@vendre.se) och kommer då få tillbaka ett estimat för kostnad av installation i din mall. Har du några önskemål kring design kommer detta att gå utöver estimat för installation, skriv gärna detta i din förfrågan så att vi kan lämna estimat på allting på samma gång.