• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Möjlig genom funktionen: Associerade produkter

Tillbehör

Finns det självklara val som kunden bör köpa tillsammans med den produkt de kikar på? Det finns olika sätt vi kan presentera tillbehör för att se till att kunden inte missar att beställa fler produkter eller produkter som kanske till och med behövs för den produkt de köper. Här kan du läsa mer.

Vad är ett tillbehör?

Ett tillbehör bör vara en produkt som inte bara matchar med den produkten kunden är inne på utan någon som t.ex. tillför en funktion. Det kan t.ex. vara en Låda som är specifikt gjord för den hylla kunden är inne på, detta är produkter som du vill att kunderna ser inte bara för att öka antal produkter per order utan även för att kunden får ett mervärde för tillbehöret. Du vill uppmärksamma kunden på att tillbehör finns och rekommendera dessa för att kunden ska bli ännu mer nöjd med sitt köp.

Hur läggs tillbehör till?

För funktionen skapas en kategori för associerade produkter. Produkterna matchas sedan genom att söka upp andra produkter under fliken Associerade produkter från produktkortet eller att lägga in artikelnummer i fältet via excel import.

Har du inte någon associationskategori för att matcha med?
    Vi hjälper dig att aktivera en, kontakta oss för mer information.

I vissa fall kan det behövas att associationskategorin aktiveras i din storefront, kontakta supporten så hjälper vi dig! 💌

Presentera tillbehören

Associerade produkter presenteras som standard längst ner på produktsidan under produktens information för att leda kunden vidare i köpresan. Tillbehör kan presenteras på precis samma sätt och listas som produktboxar. Det finns dock ett par knep för att få kunder att förstå att produkten inte bara är snygg till den som de ska köpa utan faktiskt tillhör och kompletterar denna.

Vissa av våra kunder lägger tillbehören i närmare anslutning till produkten, på detta sätt blir det enklare för kunden att lägga till den som en del av en produkt när det egentligen handlar om två produkter.