• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Favoriter/inköpslistor

51050000

Låt dina kunder spara sina favoriter och fundera en stund.

Vad innebär det?

Öka din konvertering och låt kunden spara sina favoritprodukter redan på startsidan, i produktlistningen eller på produktsidan för att spara till senare eller jämföra med era andra produkter. Kunden sparar enkelt sina favoriter genom att trycka på hjärtat på produktbilden, som då blir ifyllt.

Hur fungerar det?

När kunden trycker på hjärtat sparas produkten i kundens cookies och kunden når sedan dessa genom att trycka på hjärtat i er header. Här kan kunden se alla sina sparade produkter samt lägga till dessa direkt i varukorgen.

Så fungerar favoriter med Vendre

1. Skapa upp en sida i administrationen

Skapa upp en ny sida i administrationen genom att besöka Innehåll -> Sidor och tryck på knappen Ny sida. Känner du dig osäker på hur du skapar upp nya sidor kan du följa vår guide här. Öppna sedan upp sidan i butiken.

2. Bygg din favoritsida
    För att kundens sparade favoriter ska visas behöver du nu dra ut blocket som heter Produkter: Favoriter som du hittar under Lägg till innehåll -> produkter -> Produkter: Favoriter. Ser du inte blocket hjälper vi dig, kontakta support@vendre.se.
    Sidan har drag&släpp aktiverat precis som er startsida och det går bra att dra in fler block än bara favoriter.

3. Redo för sammankoppling
    När du nu skapat din favoritsida så hjälper vi till att länka ihop hjärtat i er header med den sida ni just skapat.

Så kommer du igång

Vill du aktivera möjligheten för kunder att kunna spara sina favoriter, utöka funktionaliteten med egna ikoner eller ytterligare specialanpassningar så kontaktar du ps@vendre.se Vi har bland annat stöd för att dela favoriter med exempelvis vänner och kollegor och möjlighet till att skapa flera separata inköpslistor.