Flera inköpslistor

Flera inköpslistor förenklar för dina kunder

Skapar enkelt nya listor

När din kund klickar runt i webbutiken så kan de favoritmarkera produkter. Jämfört med den vanliga favoritmarkeringen som enbart lägger till produkten i en lista, så får de här möjligheten att direkt se andra listor och skapa nya listor för att bättre kategorisera de produkter som är intressanta. På samma sätt kan de också avmarkera en produkt från en specifik lista genom att klicka på hjärtat.

Tips! Det går självklart att byga ut hjärtat till en stjärna eller annan ikon om ni önskar

Alla listor under mitt konto

Om kunden inte är registrerad så sparas informationen i kundens cookies. Om kunden är inloggad så kan hen gå in under Mitt konto och där se alla inköpslistor samt ändra namn på listorna, ta bort dem samt ta bort produkter från listorna.

Kunden kan från vyn under Mitt konto också köpa produkterna, precis som i produktlistningarna.