Export av produkter till Excel

Vi ska nu börja titta på hur vi på enklast möjliga sätt kan jobba med import och export i Vendres system genom Excel.

Skapa en exportfil

1. Gå till administrationen av butiken och Produkter > Kategorier & Produkter > Import och Export
  2. Markera de fält du önskar exportera ut (Se bild nedan)
  3. Namnge din export
  4. Klicka på Exportera .xlsx
  5. Vänta på att exporten körs klart, när den gjort det, klicka på Ladda ner i listan med exporter.

Exportfunktionen i Vendre

Nedan ser du de val du kan göra för att specificera vad din exportfil ska innehålla. Du behöver inte göra några val förutom att välja vilka kolumner som ska vara med i filen.

1
2
3
4
5
6
Skärmdump

Visste du att? Vendre sparar de val du gjort om vilka fält som du exporterar tills nästa gång du kommer in på export-funktionen.

Snyggt jobbat!

Du har nu exporterat ut produkter från Vendre till Excel och kan börja jobba med dokumentet. Alla förändringar du gör kan läsas tillbaka till e-handeln och uppdateras, snabbt och utan att du behöver gå in på varje produkt i administrationen.