• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

SEO för Kategorier
    Kategorierna är en av de viktigaste sidorna för din SEO. Här visar vi vad du ska tänka på

SEO för kategorier

Oftast gör dina kunder breda sökningar på Google. Exempelvis Pikétröja Herr, 50" TV eller AAA Batterier. Kunder söker därmed mer sällan på enskilda produkter för än de verkligen är ute efter produkten. Det gör att det är relativt låg volym av sökningar på produkterna men oftast ganska mycket högre sökvolym på kategorisidornas fraser.

Därav rekommenderar Vendre alltid att först optimera kategorierna före varumärken och produkter.

Så funkar det

Skriv steg för steg hur funktionen används. Om det är implemenationsguide kan det vara bra att använda en numrerad lista.

2
    Skärmdump

Fyll på nu!

Använd gärna bilder och annat som hjälper användaren att förstå

En underrubrik

Testa att använda fler nivåer av rubriker

En under underrubrik

Kom ihåg att denna inte visas i indexeringen uppe (om du inte valt att presetera H4)