11071806

PDF-generatorn

Generera automatiska produktblad. En funktion som konverterar och får dina kunder att säga WOW!

Hoppa fram till...

Detta är Vendres PDF-generator

Med denna funktion gör vi det enkla ännu enklare, både för dig och för dina kunder. Du laddar in din information per produkt precis som vanligt, helt utan mer jobb, och funktionen möjliggör för dina kunder att ladda ner informationen som ett produktblad. För kunden laddas PDF:en in i en ny flik när denna trycker på "Ladda ner produktblad". Denna innehåller all den viktigaste produktinformationen och är snyggt designat för att ge en WOW-upplevelse till dina kunder!

Så fungerar PDF-generatorn

När du aktiverat detta tillägg läggs det bredvid produktens beskrivning en knapp och länk till "ladda ner produktblad" på produktsidan. Vid klick så öppnas en ny flik där en PDF automatiskt har genererats från produktens information som kunden enkelt kan spara denna pdf.

Vendre kan front end implementera denna knapp där du önskar, t.ex. under en egen flik på produktsidan som i exempelbilden nedan.

Information som hämtas till PDF:en

Till produktbladet så hämtas informationen automatiskt från ert system och er produktinformation. Detta kan dock anpassas utefter era behov. Den information som automatiskt hämtas till produktbladet är:

1. Butikens logga
  2. Produktnamn
  3. Artikelnummer
  4. Varumärke
  5. Kort och lång beskrivning
  6. Specifikationer (i en tabell)
  7. Pris

Så kommer du igång

För att beställa denna funktion så kontaktar du support@vendre.se eller din egna Customer Success Manager och säger att du vill ha funktionen "PDF-generator, med artikelnummer 11071806". Vill du ha någon ytterligare information som ska genereras till ditt produktblad så berättar du vilken information. Samt om du vill ha unik design eller Vendres standard för produktbladets utseende. Vendre installerar och lägger in funktionen i din butik efter överenskommelse.

Frågor och svar

• Hur ser designen ut?

Här ser du den standardiserade designen

I vår standard har vi gjort det enkelt. Något som vi vet fungerar och som ger dina kunder svaren som de söker, och som kan implementeras i alla våra butiker. Enkelt och stilrent så ser dem all information som de behöver för att veta att de ska beställa din produkt. Så här ser det ut som exempel:

• Vad kan jag anpassa och ändra?

Samt hur då får se kostnader

För detta tillägg så kan du dels skapa en helt unik design. Så att produktbladet verkligen utstrålar er grafiska profil. Dessutom kan du välja vilka fler fält som ska hämtas och hur de ska visas, för att all din information ska visas så som du vill. Se exempelvis vår kund Cardi här som skapat ett unikt intryck av denna funktionalitet:

• Vad kostar funktionen?

Så tar du reda på kostnaden

Alla Vendres funktioner har ett fast pris, både för potentiell start- och månadskostnad. Priset kan dock bero på vilken version du har av Vendre och när du senaste uppdaterade systemet. Ta därför kontakt med support@vendre.se för att få det exakta priset för din butik.

För anpassningar i design eller inhämtad funktionalitet så estimeras och offereras det utav den Customer Success Manager som hjälper just dig. Vi vill att du ska känna dig trygg med att du alltid får utlovat resultat till ett fast pris.