• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Lagerhantering

Klicka på en artikel nedan och välj vad du vill lära dig mer om kring lager.

Grunderna

På varje produkt kan du ange ett lagersaldo. Det räknas ner med lika många som kunden köper om du har inställningen för detta påslagen. Inställningar för lager hittar du under Produkter > Lager.

Du kan också ställa in specifika inställningar på varje produkt för om lagersaldot ska räknas ner eller ej. Detta gör du under fliken Extra information när du redigerar en specifik produkt. Fältet kan (som alla fält på produkter) redigeras via Excel.