• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Varumärken

51110000

Tagga produkter till varumärken för att filtrera & skapa landningssidor samt visa vem som har tillverkat produkten.

Vad är ett varumärke?

Du kan koppla ett varumärke till en produkt för att visa varumärkets logo och / eller dess namn på produktsidan. Vid klick på varumärket ser man alla produkter från varumärket.

Koppla produkt till varumärket

För att koppla en produkt till ett varumärke så ändrar du produkten i administrationen. Under fliken Allmänt så kan du välja varumärke.

Lägg till varumärke

För att skapa nya varumärken går du till Produkter > Varumärken och klickar på Nytt varumärke.

Kollektioner

Under varje varumärke så kan du, om du har den tjänsten, skapa kollektioner under tillverkarna. Detta kan användas för just klädkollektioner eller för produktlinjer / delar av sortiment hos varumärket. Med funktionen så kan du lägga in information för kollektionens produkter så som beskrivning, uppladdade filer eller taggar. Dessa kan sen visas på produktsidan för att du inte ska behöva skriva om allt på varje produkt. På en kollektion kan du lägga upp:

• Flera bilder
    • Beskrivningstext
    • Två videos
    • Uppladdning av PDF:er (måste ske i Firefox)
    • Obegränsat antal taggar
    • Fem stycken fritextfält som ställs in av Vendre

På detta sätt kan du visa all denna information på produktsidan på produkter som tillhör den kollektion du lägger upp. Det sparar mycket tid och ger besökaren en bättre upplevelse & information.