• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Artikelnummer: 15011203

Oavslutade varukorgar

55031203
    Se vad dina registrerade kunder har i sin varukorg

Oavslutade varukorgar

I många fall kommer dina kunder att besöka din e-handel men av ett eller annat sätt inte slutföra köpet. Det är helt naturligt men det behöver inte betyda att det inte går att göra något åt. I Vendre loggas alla varukorgar från inloggade kunder så att den sparas och därmed syns när kunden loggar in igen. Detta medför att du också kan ta ut en rapport på de kunder som har varukorgar som inte är slutförda och kan ringa upp eller på annat sätt ta kontakt med kunderna för att se vad som gått fel och om du kan hjälpa dem med något för att ordern ska kunna slutföras.

Så funkar det

Gå till Rapporter > Oavslutade varukorgar

1
    2
    3
    4
    Skärmdump

Gå in på kunden för att se vad kunden har i varukorgen

För att se vad varukorgen består av klickar du på kundens id-nummer eller namn. Väl inne på kundkortet går du till Varukorg som du hittar bland flikarna. På den sidan ser du varukorgens innehåll.

Påverka varukorgen

Beroende på vad du har för inställningar i din butik så kan du logga in som kunden och göra ändringar i varukorgen. Nästa gång kunden loggar in så kommer de förändringarna att ligga aktiva för kunden. Om kunden inte ser ändringarna, be kunden logga in och ut.