Vendre  utvecklare

Vendres e-handelsplattform är gjord för att kunna vidareutvecklas och byggas utifrån din vision.

HTML5, SCSS, Foundation, Vue.js, jQuery, TWIG, GIT

är några av de moderna tekniker som vi använder

Bygg ditt första redigerbara block

Det är varken svårt eller jobbigt att komma igång som utvecklare hos Vendre.

Vi rekommenderar att man börjar med ett innehållsblock.

Se hur enkelt det är

<div class="row">
  <div class="small-12 large-6 columns">
    {{ left | raw }}
  </div>
  <div class="small-12 large-6 columns">
    {{ right| raw }}
  </div>
</div>

Få en introduktion till Front-end i Vendre

Observera att videon skiljer sig från Designen i nuvarande administrationen, funktionerna är dock desamma

Vi jobbar i CSS-ramverket Foundation

Foundation är ett ramverk, ungefär som sin mer kända kompis Bootstrap men med större anpassningsbarhet (enligt oss).
I Foundation jobbar vi med SCSS och håller oss noga till deras kodstruktur.

Läs på mer i Foundations egen dokumentation

Vi jobbar i templatespråket TWIG

TWIG är ett templatespråk för att inte designer / front-end ska behöva jobba i PHP som systemet är skrivet i.
Twig gör det möjligt att få in dynamisk information på sidan från systemet.

Läs på mer i TWIG:s egen dokumentation

Kom igång nu

Följ steg för steg guiden nedan för att komma igång med utveckling på Vendres system.
Men du, kolla filmen ovanför först.