• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Ändring i pack- och plocksedlar

Ändra de standardiserade utskrifterna som görs i samband med en order

Vad går att göra?

Packsedlar, kvitton och fakturor kan du koda om så att det följer med exempelvis en produktbild eller ytterligare produktinformation. Du kan också helt bygga om utskriften så att du kan göra ex. etiketter för innehållsförteckning baserat på produktens specifikation.

Kontakta oss på Vendre för offert på vad det skulle kosta att programmera om dessa dokument för dig

Hur gör jag?

Själva ändringen måste göras av oss på Vendre för att den ska supportas framåt om något skulle hända.

Utvecklaren jobbar då i själva grundmallarna för utskrifterna som ligger under butikens admin-url:
    /Admin/template_editor.php?folder[]=order_print

På sidan finns olika utskriftsmallar, bland annat Invoice = faktura, pickinglist = plocklista.

För att göra ändringar så klonar du mappen ute till höger och skapar mappen och sen duplicerar själva "document.html"

Därefter är det bara att köra. Testning görs genom utskrift på ordern i orderlistan eller via ordersidan.