user Created with Sketch.
Group 2 Created with Sketch.

Använd variablarna i config.html i SASS

För att kunna använda variablarna i SASS så behöver man generera upp filen och det gör man genom att lägga till 'config/config.html' i standard.html i funktionen build() som nedan:

{% if request.get["csseditor"] == "active" %}
  {% set scss_build_params = scss_build_params|merge(["force"]) %}
  <link rel="stylesheet" id="global-style" href="{{ build('temp/.build_temp.css',
    [ 'temp/style_temp.scss'], scss_build_params) }}?rand={{ random() }}">
{% else %}
  <link rel="stylesheet" id="global-style" href="{{ build('temp/.build.css',
    ['config/config.html','scss/style.scss'], scss_build_params) }}">
{% endif %}
Sen måste man även lägga till filen i scss/style.scss såhär:
 // 1. SETTINGS

@import 'scss/settings/variables-primary';
 @import 'scss/settings/foundation-settings';
 @import 'scss/settings/config';
Sen kan du använda variablarna i scss/config.scss såhär:
.test {
  font-size: 18px;
  @if map-get($google_data_types, "active") {
    color: green;
  } @else {
    color: blue;