• Kategorier för din sökning

• Inget resultat

Använd variablarna i config.html i SASS

För att kunna använda variablarna i SASS så behöver man generera upp filen och det gör man genom att lägga till 'config/config.html' i standard.html i funktionen build() som nedan:

{% if request.get["csseditor"] == "active" %}
      {% set scss_build_params = scss_build_params|merge(["force"]) %}
      <link rel="stylesheet" id="global-style" href="{{ build('temp/.build_temp.css',
        [ 'temp/style_temp.scss'], scss_build_params) }}?rand={{ random() }}">
    {% else %}
      <link rel="stylesheet" id="global-style" href="{{ build('temp/.build.css',
        ['config/config.html','scss/style.scss'], scss_build_params) }}">
    {% endif %}
    Sen måste man även lägga till filen i scss/style.scss såhär:
     // 1. SETTINGS

@import 'scss/settings/variables-primary';
     @import 'scss/settings/foundation-settings';
     @import 'scss/settings/config';

Sen kan du använda variablarna i scss/config.scss såhär:
    .test {
      font-size: 18px;
      @if map-get($google_data_types, "active") {
        color: green;
      } @else {
        color: blue;